Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
  Cazuri clinice
  Certificari si diplome
  Chirurgie Ortognata
  Sterilizare
  Tratamentul la adult
 
CONTACT

Tel.0256/242944,
Mobil: 0737289913, 0766996002
web: www.smile-center.ro
e-mail: info@smile-center.ro
Acceseaza pagina de contact
NOUTATI

Pentru a va putea oferi un tratament ortodontic de calitate, suntem permanent la curent cu ultimele noutati internationale.

ORTODONTIA INVIZIBILA- TEHNICA LINGUALA

 

 Pe masura ce tehnologia moderna progreseaza, iar modalitatile terapeutice sunt tot mai variate, a crescut si nevoia unui tratament ortodontic cât mai estetic. Aceasta premiza este indeplinita de tehnica ortodontica linguala, metoda in care placutele metalice sunt lipite pe fata palatinala(interioara) a dintilor, aparatul fiind total invizibil celor din jur. Noul tip de aparat combina cu succes eficienta dovedita cu aspectul estetic, fiind recomandat in special adultilor care prin natura activitatilor profesionale si sociale nu doresc un aparat ortodontic vizibil. Realizarea unui astfel de tratament necesita o pregatire speciala a medicului specialist ortodont, prin cursuri suplimentare de specialitate, precum si colaborarea cu un laborator specializat din strainatate. 

Perioada in care veti obtine zambetul visat variaza In functie de gravitatea problemei intre 1 si 2 ani, timp in care va puteti desfasura activitatea normala, fara ca imaginea dumneavoastra sa aiba de suferit. Noul dvs. zambet va va creste increderea in puterile proprii si va aduce beneficii atat in plan social cat si profesional.

 

 

 MiNIIMPLANTELE ORTODONTICE

Tehnologia ultramoderna de utilizarea a miniimplantelor ortodontice ca tehnica de ancoraj ortodontic permite rezolvarea rapida a unor cazuri dificile de ortodontie.

Miniimplantele ortodontice sunt dispozitive temporare ce pot fi utilizate in tratamentul interdisciplinar al cazurilor dificile , in special in cazul pacientilor cu probleme parodontale, in ortodontia preprotetica sau când este necesar un ancoraj suplimentar.
Daca pana acum, lipsa dintilor din zona posterioara era o premiza dificila in alinierea dintilor frontali, aparitia sistemelor de ancoraj extradentar elimina aceste probleme.
Cu ajutorul elasticelor aplicate pe miniimplante putem tractiona dinti, obtinând deplasarea dentara rapida si eficienta. Dupa obtinerea efectului ortodontic dorit, miniimplatul va fi indepartat, vindecarea fiind foarte rapida.

 

 

 
english romana
HOME DESPRE NOI SERVICII ECHIPA GALERIE FOTO CONGRESE/CURSURI NOUTATI CONTACT
Site realizat de web design timisoara