Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
  Cazuri clinice
  Certificari si diplome
  Chirurgie Ortognata
  Sterilizare
  Tratamentul la adult
 
CONTACT

Tel.0256/242944,
Mobil: 0737289913, 0766996002
web: www.smile-center.ro
e-mail: info@smile-center.ro
Acceseaza pagina de contact
SERVICII

 

La Smile Center, va oferim tratamente ortodontice de cea mai inalta calitate la standarde certificate international. Avem experienta in toate sistemele ortodontice eficiente existente in acest moment peste tot in lume.  Avand certificare Invisalign si Incognito, va putem oferi si variante invizibile de tratament. 

Tratamentul ortodontic este modalitatea prin care se pot corecta anomaliile dento-maxilare. Daca tratamentul ortodontic la copii este deja cunoscut, trebuie sa stiti ca nu este niciodata prea tarziu pentru a avea un zambet frumos.Tratamentele ortodontice moderne permit obtinerea de rezultate indiferent de varsta, tot mai multi pacienti trecuti de adolescenta sau de prima tinerete apeleaza la serviciile noastre. 

 Pentru o consultatie initiala, va rugam sa ne contactati la tel. 0256/242944 sau 0737 289913 pentru o programare. La prima noastra intalnire, veti primi informatii preliminare legate de posibilitatile de tratament, vom efectua o amprenta pentru obtinerea unui model de studiu si se vor da indicatii pentru efectuarea de radiografii. Dupa obtinerea acestor informatii, vom elabora un diagnostic si vom discuta concret planul de tratament. Costurile tratamentului vor fi individualizate in functie de caz.

 

     

 aparat ortodontic metalic

aparat vestibular estetic      

aparat ortodontic vestibular(exterior) estetic                                                             aparat ortodontic lingual Incognito 

  

aparat ortodontic mobilizabil pentru copii

 

 

 
english romana
HOME DESPRE NOI SERVICII ECHIPA GALERIE FOTO CONGRESE/CURSURI NOUTATI CONTACT
Site realizat de web design timisoara